Disclaimer

Bioflora v.o.f. (Kamer van Koophandel: 20156189) verleent u hierbij toegang tot chrislauwers.nl en publiceert hier ter informatie teksten, afbeeldingen en andere materialen. Bioflora v.o.f. behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen. De informatie op chrislauwers.nl is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Overeenkomsten worden alleen gesloten door aanvaarding van een als zodanig aangeduide offerte van Bioflora v.o.f..

Beperkte aansprakelijkheid
Bioflora v.o.f. spant zich in om de inhoud van chrislauwers.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. De op chrislauwers.nl aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Bioflora v.o.f.. In het bijzonder zijn alle prijzen op chrislauwers.nl onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten. Voor op chrislauwers.nl opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Bioflora v.o.f. nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten
Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Bioflora v.o.f. en haar licentiegevers. De inhoud van chrislauwers.nl is beschikbaar onder de Creative-Commonslicentie Naamsvermelding-NietCommercieel 3.0 Nederlands, tenzij anders aangegeven bij specifieke materialen.

Overig
Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

Afspraak maken

Afspraken kunnen alleen telefonisch gemaakt worden door te bellen met nummer +31-164-602893. Dit kan van dinsdag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur.

Wegens drukte is er geen telefonisch spreekuur meer tussen 16:00 en 17:00 uur. Bij vragen over uw behandeling gelieve te mailen naar chris@bioflorahealthproducts.nl

Beroepsvereniging

Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Orde van Alternatieve Genezers met een praktijklicentie Aa.

  • NOAG-praktijklicentie Aa
  • NOAG-registratienummer: 4645-Aa-11031
  • CAM-Competentieregister: laag 7
  • AGB-code zorgverlener: 90-045355
  • AGB-code praktijk: 90-54010
  • NIBIG registratienr: 526940
  • WKKGZ registratienr: 526940

Contact

Bioflora V.O.F.
Breestraat 4
4645ED Putte

T +31-164-602893
E chris@bioflorahealthproducts.nl
I chrislauwers.nl

Bezoek ook onze webshop:

Praktijkuren