SKB-test

In de natuurgeneeskundige praktijk van Chris Lauwers, kunt u terecht voor een SKB-test. Dit is een Sedimentatie-Kombo-Bloedtest, waarbij uit de resultaten naar voren moet komen of er verstoringen zijn in de lichaamsfuncties. Zelfs in de vroege stadia kunnen deze verstoringen middels deze SKB-test ontdekt worden.

Een SKB-test die duidelijkheid biedt

De SKB-test die wij aanbieden, bestaat uit twee verschillende onderzoeken: de Reactieve Oxidatieve Toxische Substanties-test (ROTS-test) en de dr. Sklenar-test (SKL-test). Bij de ROTS-test wordt er een bloedtest gedaan, waarbij specifiek gekeken wordt naar de waarden van de enzymen, membranen en collageen in het bloed. Bij de SKL-test wordt de vorm, kleur en structuur van de erytrocyten (rode bloedcellen) beoordeeld. Deze SKB-test geeft de nodige duidelijkheid over uw chronische klachten.

Drie generaties aan kennis en kunde

In deze natuurgeneeskundige praktijk bent u aan het juiste adres voor een SKB-test. Dankzij onze expertise zijn we in staat om u duidelijkheid te bieden over uw chronische klachten. De tarieven vindt u op de website, evenals de tarieven voor verschillende labonderzoeken. Wenst u meer informatie of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar +31 (0)164 602 893 of stuur een e-mail naar chris@bioflorahealthproducts.nl. Wij helpen u graag verder.

SKB test

Bestaat uit twee verschillende onderzoeken, namelijk de Reactieve Oxidatieve Toxische Substanties-Test (ROTS-Test) en de dr. Sklenar, ofwel de SKL-Test.

€ 65,00

Alle vermelde prijzen zijn exclusief verwerkingskosten

Afspraak maken

Afspraken kunnen alleen telefonisch gemaakt worden door te bellen met nummer +31-164-602893. Dit kan van dinsdag t/m zaterdag tussen 10:00 en 14:00 uur.

Beroepsvereniging

Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Orde van Alternatieve Genezers met een praktijklicentie Aa.

  • NOAG-praktijklicentie Aa
  • NOAG-registratienummer: 4645-Aa-11031
  • CAM-Competentieregister: laag 7
  • AGB-code zorgverlener: 90-045355
  • AGB-code praktijk: 90-54010
  • NIBIG registratienr: 526940
  • WKKGZ registratienr: 526940

Contact

Bioflora V.O.F.
Breestraat 4
4645ED Putte

T +31-164-602893
E chris@bioflorahealthproducts.nl
I chrislauwers.nl

Bezoek ook onze webshop:

Praktijkuren